ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

6/11/16

Επιστολή του τέως Προέδρου κ. Κων/νου Στραβοδήμου προς του Κρυονερίτες



Αγαπητοί μου συγχωριανοί.
      Μετά από 20 συναπτά έτη εκ των οποίων τα τελευταία 16 στο τιμόνι του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών «Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ» ως πρόεδρος, έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσω την θέση μου. Σας ευχαριστώ όλους θερμά που και φέτος με τιμήσατε με την ψήφο σας δίνοντάς μου την πρώτη θέση σε σταυρούς στις εκλογές που έγιναν στο χωριό μας. Αυτή η πρωτιά ήταν το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο που θα μπορούσατε να μου δώσετε, δείχνοντάς μου με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό σας, την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας ως προς το πρόσωπό μου. Μία εμπιστοσύνη αμοιβαία η οποία χτίστηκε λιθαράκι λιθαράκι όλα αυτά τα χρόνια που όλοι μαζί δώσαμε τεράστιους αγώνες  για την ανάδειξη του χωριού μας.
       Εργαστήκαμε σκληρά όλοι μαζί για να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο όχι μόνο για εμάς τους ίδιους που κατοικούμε εκεί κάθε καλοκαίρι αλλά και για τους επισκέπτες. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα δρομάκια που πλακοστρώσαμε;  Τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου που φτιάξαμε για τα παιδιά μας; Την δανειστική βιβλιοθήκη; Τις καλοκαιρινές αθλοπαιδείες και τις μουσικοχορευτικές βραδιές; Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμά μας είναι η δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου και ιδίως του Λαογραφικού Μουσείου.
       Ένα έργο τεράστιο το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από πολλούς αγώνες. Είναι η παρακαταθήκη μας για τις επόμενες γενιές. Όλα αυτά στη θύμησή τους μου προκαλούν μεγάλη συγκίνηση  και περηφάνεια.
      Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα πραγματοποιούνταν χωρίς την δική σας βοήθεια και συμπαράσταση. Μας δίνατε δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε, και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα.
      Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου  για όλα αυτά που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και αντιπαραθέσεις αλλά τα  αφήσαμε όλα πίσω μας για να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του χωριού μας.
      Θεωρώ ότι έχει φθάσει πια ο χρόνος που πρέπει να αφήσουμε τα νιάτα να αναλάβουν τα ηνία. Ήδη ο συγχωριανός μας κ. Δημητρόπουλος Δημήτρης, πραγματοποίησε το όνειρό του δημιουργώντας έναν καταπληκτικό ξενώνα  πραγματικό στολίδι κάνοντας το χωριό μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα τους για να τους συμβουλεύουμε ως εμπειρότεροι. Η δική μας εμπειρία  και ο ενθουσιασμός των νιάτων πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θα σταθώ αρωγός στις προσπάθειες του νέου προέδρου μας και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε για το καλό του χωριού μας.

          Με εκτίμηση
ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου