ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

29/8/19

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες στα Κρυονέρια


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Απανταχού Κρυονεριτών «Ο Δαμιανός» πραγματοποίησε δραστηριότητες με απώτερο στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων αλλά και μεγαλύτερων του χωριού και την ενίσχυση της αγάπης τους για το πανέμορφο χωριό μας Κρυονέρια ορεινής Ναυπακτίας.
Στις 6 Αυγούστου μετά τη λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Ήρωα Κρυονερίτη Ηγούμενου  Δαμιανού. Στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές και χειροποίητα γλυκά στο καινούργιο Καφέ – εστιατόριο «Βρύσες» στις κεντρικές βρύσες του χωριού!
Διοργανώσαμε τους καθιερωμένους πλέον, αθλητικούς αγώνες δρόμου, μικρών και μεγαλύτερων αποστάσεων, με την παρουσία γιατρού από το Κ.Υ. Άνω Χώρας για ασφαλέστερη διεξαγωγή των αγώνων.
Νικητές ανά κατηγορία:
Λύκειο-απόφοιτοι αγόρια Χρήστος Μελάς
Κορίτσια Βασιλική-Αγνή Μοτσάκου
Γυμνάσιο Αντώνης Καραγιάννης
Ε-ΣΤ δημοτικού Νικόλαος Δανιάς
Δ δημοτικού Αθανάσιος Δανιάς
Β δημοτικού Γρηγόρης Καρανικόλας
Νήπια Φωτεινή Μπίμπα
Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Σε όλους  τους συμμετέχοντες εδόθησαν έπαινοι συμμετοχής και τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκά! Στην κατηγορία Λυκείου στους δυο πρώτους εδόθη συμβολικό ποσό.
Στις 14 Αυγούστου με την συνεργασία του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό Πανηγύρι των Κρυονερίων. Μικροί και μεγάλοι χορέψαν μέχρι πρωίας παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.
Κατά την διάρκεια του γλεντιού έγινε λαχειοφόρος κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση 32ιντ. Μεγάλος τυχερός ο Χρήστος Μελάς.
Ευχόμαστε σε όλα τα Μέλη και φίλους τους Συλλόγου μας να έχουν μια καλή χρονιά με Υγεία και τους περιμένουμε στις επόμενες δράσεις και συναντήσεις μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών «Ο Δαμιανός»
 

   


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου