ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

24/9/15

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στα ΚρυονέριαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος στα Κρυονέρια οι εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Απανταχού Κρυονεριτών
 « Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ».

          Στις 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τρισάγιο στην μνήμη του Ηγούμενου Δαμιανού στην πλατεία « Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ » με μεγάλη προσέλευση των κατοίκων. Μετά την εκδήλωση προσφέρθηκε από τον Σύλλογο καφές στον ξενώνα Omalia Village.

  •  
    Έγινε η καθαριότητα του χωριού με μεγάλη συμμετοχή των νέων.                                     

  Η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κα Μάργια Αποστολοπούλου – Ανδρεά παρέδωσε σεμινάρια Ντεκουπάζ.

                                               
                    
Στις 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή των νέων του χωριού  μας, στην οποία έλαβαν μέρος 70 νέα παιδιά. Στους νικητές δόθηκαν μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες παραδόθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Ταυτόχρονα σε όλους προσφέρθηκαν αναψυκτικά.

Στις  14 και 15 Αυγούστου ο Σύλλογος πραγματοποίησε 2 μουσικές βραδιές με συμμετοχή Dj για την διασκέδαση των συγχωριανών και όχι μόνο.


Στις 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Μέλι & Καρύδι» σε συνεργασία  του Δήμου Ναυπάκτου και του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Ναυπάκτου, με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου