ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

9/1/16

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚρυονέριαΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κρυονερίτες, στις 3 Ιανουαρίου 2016, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην γενέτειρά τους, στο χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας. Φέτος την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού, ο Σύλλογος Απανταχού Κρυονεριτών «Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ», η Διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας OMALIA VILLAGE και ο Σύλλογος Κρυονεριτών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν Κρυονερίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των Προέδρων των δύο Συλλόγων κ.κ. Κων/νος Στραβοδήμος και Χριστόφορος Ζαμπάρας, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο τέως Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Χριστογιάννης και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Καρανικόλας.

Στην εκδήλωση εκφράστηκαν παράπονα για το προβληματικό οδικό δίκτυο, την ελλιπή παρουσία της Πολιτείας τους χειμερινούς μήνες και επισήμαναν τις φθορές που έχουν προξενήσει στο οδόστρωμα τα βαρέα οχήματα που περνούσαν για την κατασκευή του δρόμου Αμπελακιώτισσα - Περδικόβρυση. Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Περδικόβρυσης – Κρυονερίων καθώς και της ανακατασκευής του τάπητα του γηπέδου Μπάσκετ στο χωριό.

Επόμενη συνάντηση την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2016 στις 10,30 το πρωί στο κέντρο «Όνειρο
Club» στο Αγρίνιο όπου θα κόψουμε την πίτα του Συλλόγου μας. Σας περιμένουμε.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών «Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ» σας εύχεται Καλή Χρονιά με Υγεία και προκοπή. 

 


 

 

 


 


 

 


 


 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου