ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

10/2/16

Κοπή βασιλόπιτας στο ΑγρίνιοΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών την Κυριακή 7/2/2016 στο "ΟΝΕΙΡΟ CLUB".

Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, παρόλες τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω των μπλόκων στους δρόμους κάτι που απέτρεψε πολλούς να έρθουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.κ. Καζαντζής Νικόλαος και Γρίβας Ευθύμιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καμαρούλας κ. Στυλιαράς Δημήτριος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δύο Ρεμμάτων κ. Μπουλούκης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κ. Σφυρής Βλάσιος, ο πρόεδρος της Αρχαιολογικής Εταιρείας κ. Σκιαδάς Νικόλαος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου κ. Γιαννόπουλος Σεραφείμ και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ - ΤΑΕ Νομού Αιτωλ/νίας κ. Γιοπάνος Κωνσταντίνος.

Και του χρόνου με Υγεία να ξανά ανταμώσουμε.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Τον Αύγουστο του 2016 ο Σύλλογος μας θα καλέσει  τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Κρυονεριτών, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου μας.
 Παρακαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να συμμετέχουν όχι μόνο στην εκλογική διαδικασία αλλά και στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων για το διοικητικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου